ÇETİN OTOMOTİV EMLAK’A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Çetin Otomotiv Emlak’a Kalite Belgesi verildi. 

16 Eylul 2023
ÇETİN OTOMOTİV EMLAK’A ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Çetin Otomotiv Emlak’a Kalite Belgesi verildi. Çetin Anay yönetimindeki Çetin Otomotiv Emlak Kaliteli hizmeti ve müşterilerine gösterdiği özen ile Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Çetin Otomotiv Emlak sahibi Çetin Anay’a Kalite Belgesini Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

ÇETİN ANAY KİMDİR?

Çetin Anay 2 Şubat 1972 doğumlu ve Tokat Turhallıdır. İlk, orta, lise öğrenimini Tokat Turhal’da yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi İşletme Mezunudur. Kendini anlatabilecek kadar İngilizce bilmektedir. Ticaretle uğraştığı için siyasetten uzak durmuştur.

 Çetin Anay 1998 yılında tokattan Antalya’ya ticaret için yerleşmiş, 1998 yılında markette işletmeciliği yapan Çetin Anay, daha sonra işlerini geliştirerek araba ve arsa alım satımına başlamıştır. 2010 yılından itibaren inşaat sektörüne giriş yaparak,  bugüne kadar yaklaşık 200 daire ve altı adet villa yaparak satışa sunmuştur.  Yaklaşık 25 yıldır sektörde olan ve sektöre can veren, paylaşımcı, ben değil biz kazanalım felsefesi ile çalışan sektöründeki esnafa her konuda yardımcı olan ve aynı zamanda kendini yurtdışında tanıtmak için yurtdışında çeşitli fuarlara katılan sektörde Öncü bir firmadır. Antalya’da sloganları sektörde lider kuruluş Çetin gayrimenkul olarak bilinmektedir. Yoğunluk alanları Akdeniz bölgesinde Gazipaşa’dan fethiye’ ye ve  burdur Isparta bölgelerinde kapsamakta olup aynı zamanda Türkiye’nin çeşitli illerinde de zaman zaman satış yapabilen firmadır.

 Meslek hayatına Antalya kepez’de varsak köprüsü Akdeniz şifa hastanesi karşısındaki ofisinde kurumsal olarak devam etmekte olup,  inşaat ve otomotiv alım satım faaliyetlerine devam etmektedir. Kendisi gibi tüm arkadaşların da başarılı olmasını istemektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.