Galatasaray'da Eylül ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı

 

16 Eylul 2023
Galatasaray'da Eylül ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı

Toplantıda Başkan Dursun, yönetim kurulu üyeleri, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, teknik direktör Okan Buruk, divan kurulu ve kulüp üyeleri yer aldı.

Başkan Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulunun 14 aylık icraatları hakkında şu açıklamaları yaptı: 

"Değerli hazirun. Hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Erden kardeşime yaptığı detaylı ve güzel sunumla ilgili çok teşekkür ediyorum. 2022'de başlayan sürecimizde çok zor bir görev üstlendi. Gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve Türk futbol tarihinin kadro değeri en yüksek takımının kurulmasında çok büyük katkıları oldu. Bu kadro sahip olduğumuz imkanları değerlendirme açısından da çok başarılı bir kadro oldu. Kendisine bu açıdan büyük bir teşekkür gönderiyorum. Erden'in kulübümüze, bu yönetime katkıları sadece futbolla ilgili değil. Erden, nerede Galatasaray'ın bir ihtiyacı varsa orada. Sponsorluk çalışmalarında, inşaatlarımızda orada. Galatasaray'a katkısı çok büyük. Kendisine şahsım, yönetim kurulum ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir teşekkür gönderiyorum. 

2022 seçimlerinden sonra 14 ay gibi bir süre geçti. Bu süre zarfında neler yaptığımızı paylaşmak istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu. Sporun yanında yapması gereken bir sürü vazifesi var. 

Galatasarayda Eylül ayı Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı

6 Şubat depreminde ülkenin yüzde 15'i yıkıldı. Büyük bir nüfus orada çok zor günler yaşadı, yaşamaya devam ediyorlar. Depremin birinci günü kulüpte toplandık. Oradaki depremin yaralarını sarma mecburiyetinde olduğumuz kanaati yönetimde oluştu. Derhal aynı günün gecesinde Sevgili Erden Timur arabasıyla deprem bölgesine hareket etti. Orada insani yardımlarımızı yaptık. Bu arada camiamızda büyük bir kenetlenme vardı. Hassasiyetimizi dile getirdik. Oradaki insanlar boynuma sarılarak şunları söyledi. Galatasaray'a çok teşekkür ettiklerini söylediler. Deprem zamanı bölgeye hemen intikal ederek yarımları mezralara kadar ulaştırdık. Bunu dile getirerek boynuma sarılanlar var. Bu teşekkür Galatasaray için. 

Deprem bölgesinde acil olarak barınma konusunu çözmek için konteyner kentler yaptık. Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta büyük konteyner kentler yaptık. Galatasaray'ın kalıcı konut için de destek verebileceğini o dönem sayın bakana söyledim. 300 konutluk bir söz verdim kendisine. Geçtiğimiz ay Kahramanmaraş'ta ilk temel atma törenini yaptık. 100 konut için de harekete geçtik. 

Toplumdaki hassasiyetin kaybolduğunu görüyorum. Benim çabam bu hassasiyetin kaybolmaması. Bu önemli bir konu. Yeşil sahada yarıştığımız gibi hayırda da yarışmamız lazım. Oradaki insanlar bizim kardeşimiz. Galatasaray gereğini yapmıştır. Bu konuyla ilgili yarım kampanyamızın devam ettiğini, sizlerin de bu konuya hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. 

 

 

 

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.