AK Parti'li Dağ: Daha kazanacağımız çok seçim var

 

16 Ağustos 2023
AK Parti'li Dağ: Daha kazanacağımız çok seçim var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "AK Parti, henüz 22 yaşındadır. Ve daha kazanacağımız çok seçim, Türkiye'ye sunacak çok icraatlar var. Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 20 yılda olduğu gibi istikrarlı ve daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Hamza Dağ, '2023 Şehir Buluşmaları' kapsamında Gümüşhane'e geldi. AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı ile kahvaltı programında bir araya gelen Dağ, buradaki konuşmasında, "AK Parti, siyasi arenaya çıktığı ilk günden itibaren gerek yerel yönetimlerde gerekse merkezi hükümette samimiyetle, gayretle eser ve hizmet siyasetini benimsedi.

Trabzon'dan buraya gelirken yerli ve milli aracımız TOGG ile Zigana Tüneli'nden geçtik. Hem bütün milletimize gurur yaşatan aracımız hem de Zigana Tüneli, Trabzon ile Gümüşhane arasını 45-50 dakikaya indirmiş. Ve bu bölgenin o zorlu yollarını kolaylaştırmış" dedi.

 

 

KAYNAK DHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.