ÖZEL KALİTE BELGESİ'NİN ÖNEMİ NEDİR?

 

14 Ağustos 2023
ÖZEL KALİTE BELGESİ'NİN ÖNEMİ NEDİR?

 Özel kalite belgesi çok önemlidir. Bir firmanın kalite belgesi olması iş yerinin prestijini artırmaktadır. Örneğin bir güzellik salonundan bahsedelim. Firmamız tarafından verilen Özel Kalite Belgesi iş yerinizin görünen bir yerine asılır.

 Müşterilerinizin "Bu iş yeri Özel Kalite Belgesine sahiptir" yazısını görmeleri iş yerinize olan güvenlerini artırır. Yada insanlar genellikle bir firma yada iş yerini Google'da aramaktadır. Örneğin yine güzellik salonundan bahsedelim. Google'da Antalya'nın en kaliteli güzellik salonu diye aratıldı ve Örneğin; "Nira Güzellik salonuna kalite belgesi verildi" şeklinde onlarca haber sitesinde haberler görülecek. Otomatik olarak  tabiki kaliteli olan iş yerini ararız öyle değilmi.

 Günümüzde sosyal medya artık olmazsa olmazlardan. Yeşilçam Medya A.Ş olarak yaptığımız bu faaliyet gerçekten de esnafın yüzünü güldürmektedir. Özel kalite belgesini isteyen firmalar bize başvurabilirler. Fakat bu belge herkese verilmiyor. Kalite belgesi verirken bizim için önemli olan tek şey iş yeri kurumsal ve ruhsatı olmalı. Neden iş yeri ruhsatı olmalı? Çünkü bir iş yerine ruhsat alabilmek kolay değildir.

 Tüm resmi işleri geçtikden sonra ruhsata sahip olunabiliyor. Onun için bu gibi resmi işlemlere dikkat ediyoruz. Yeşilçam Medya olarak Özel Kalite Belgesi alan işletmelerin haberlerini, himayemizde bulunan 10 adet haber sitesinde yayınlıyoruz. Firma ve iş yerlerine anahtar kelime girerek Google da firmanın ismini en üst sıraya taşıyoruz. Google reklamları için insanlar binlerce para harcarken bizim yapmış olduğumuz haberler tıklayınca en üst sıra çıkmaktadır.

 Biz şöyle diyoruz Özel Kalite Belgesi bahane ama Yeşilçam Medya yapmış olduğu haber sitelerindeki reklamlar şahane. Özel kalite belgesi almak isteyen işletmeler bizimle iletişime geçebilirler.
İLETİŞİM: 0543 218 10 00

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.