Bursa'da 200 polisle 'huzur ve güven' uygulaması yapıldı

 

12 Ağustos 2023
Bursa'da 200 polisle 'huzur ve güven' uygulaması yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce 200 polisin katılımıyla, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Görükle bölgesinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Ahlak Büro Amirliği koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü kısım ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulamada trafik kontrolleri yapıldı, umuma açık yerler ve mekanlar denetlendi. Uygulama kapsamında 27 iş yeri denetlenirken, eksik evrakları tespit edilen 11 işyerine cezai işlem uygulandı. 480 kişinin kimlik bilgisinin sorgulandığı denetlemede, bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Kimlik sorgusu yapılan bir kişinin de yoklama kaçağı olduğu tespit edildi.

Denetimlerde trafik yönünden 120 araç sorgulanırken, bir araç içerisindeki şüpheliden ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Denetime yakalanan başka bir araç sürücüsüne ise 'ehliyetsiz araç kullanmak' suçundan 17 bin TL idari para cezası uygulandı. Emniyet yetkilileri vatandaşların huzur ve güvenliği için bu tür denetlemelerin yapılacağını belirtti.

 

KAYNAK DHA 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.