Muğla'da ormanı yakan şahıstan akıl almaz savunma geldi

 

02 Ağustos 2023
Muğla'da ormanı yakan şahıstan akıl almaz savunma geldi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde 10 dönüm ormanlık alanın kül olmasına sebep olan 25 yaşındaki F.K. adliyeye sevk edildi. Şizofreni hastalığı bulunduğu öğrenilen F.K. Muğla'nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını söyledi.

KAMERALARA YAKALANDI

Akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Kızıldağ mevkiinde başlayan orman yangınının hemen ardından vatandaşlar tarafından yanan sahaya yakın bir yeden genç birisinin hızla uzaklaştığını fark etti. Bu sırada vatandaşlar cep telefonu ile kaçan kişiyi görüntüledi.

ŞİZOFRENİ HASTASIYMIŞ

Vatandaşlar cep telefonu ile çektikleri görüntüleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi üzerindeki giyim eşyalarından çevredeki güvenlik kameralarını tarayarak yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sorgulanan şüpheli 25 yaşındaki F.K.'nın şizofreni rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

"BÜYÜ" SAVUNMASI

Şüphelinin gaipten sesler duyduğu, Muğla'nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildi. Yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar görmüştü.

Kaynak: İHA

 

 


Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.