Vatandaşa Uyarı Geldi! Bir an önce alın...

 

27 Temmuz 2023
Vatandaşa Uyarı Geldi! Bir an önce alın...

Ziraat Bankası Eski Genel Müdürü, Merkez Bankası'nın enflasyon raporundan çıkarılması gereken dersleri yazdı, uyarılarda bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan bu yılın 3. enflasyon raporunu açıkladı. Merkez Bankası, 2023 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı.

TCMB’nin yeni başkanı Hafize Gaye Erkan, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Enflasyon Raporu” toplantısında yaptığı sunumda, enflasyon tahminin 2024 yılı için yüzde 33, 2025 yılı için de yüzde 15 olarak güncellendiğini açıkladı.

Gıda fiyatlarının ise yıl sonuna kadar yüzde 61,5 artması bekleniyor.

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, Merkez Bankası'nın enflasyon raporundan çıkarılması gereken dersleri yazdı.

Babuşcu şu paylaşımda bulundu:

* Türk Lirası'ndan kaçın.

* TL mevduata paranızı yatırmayın. Negatif reel faiz devam edecek. Paranız eriyecektir.

* Enflasyon artmaya devam edecek. İhtiyaçlarınızı ertelemeyin. Bir an önce alın.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.