Çocuğunun gözleri önünde kiracısını öldüren ev sahibi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle tartıştığı kiracısını öldüren katil zanlısı Ertuğrul Deniz Ö. polise teslim oldu. 

15 Temmuz 2023
Çocuğunun gözleri önünde kiracısını öldüren ev sahibi

Kan donduran cinayet, Gaziosmanpaşa’da 3 gün önce saat 15.50 sıralarında 3 katlı bir binanın önünde işlendi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö., 15 yıllık kiracısı 43 yaşındaki Hüseyin Asar ile telefonda kira artışı nedeniyle tartıştı.

Ardından iş yerinden çıkan Hüseyin Asar, çocuğunu spor salonuna götürmek için motosiklet ile bina önüne gitti. Daha sonra binanın önüne gelen ev sahibi ile Asar arasında tartışma devam etti.

ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Balkona çıkan Asar'ın oğlu, babasıyla ev sahibi arasındaki tartışmaya bakarken, üzerinde getirdiği silahı çıkaran ev sahibi, Asar'ı çocuğunun gözünün önünde silahla ateş ederek öldürdü. Katil zanlısı olay yerinden kaçarken, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Hüseyin Asar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Çalışma sürdürülürken katil zanlısı Ertuğrul Deniz Ö., Gaziosmanpaşa’da polise giderek teslim oldu. Emniyette yapılacak işlemlerin ardından zanlı adliyeye gönderilecek.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma dosyasına giren görüntülerde kırmızı tişört giyen Hüseyin Asar'ın vurulduktan sonra koşarak yardım istediği ve esnafın yardım etmeye çalıştığı anlar görülüyor.

 

KAYNAK  DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.