Antalya'da Adından Sıkça Bahsettiren ve Gündeme damga vuran Yeşilçam Medya A.Ş Kimdir?

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK : "Antalya'da yaşadığımız sürece esnafın ve iş insanının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi. 

10 Temmuz 2023
Antalya'da Adından Sıkça Bahsettiren ve Gündeme damga vuran Yeşilçam Medya A.Ş Kimdir?

2015 yılında Köksal Selçuk tarafından kurulmuştur. Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim kurulu başkanı Köksal SELÇUK Yeşilçam Medya A.Ş bünyesinde bulunulan ve aktif olan 07 haber Medya grubu olarak 8 tane haber sitesi ve haftalık çıkan gazete ve Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi 2015 yılında kurulmasına rağmen yılda birkaç kez çeşitli dallarda ödül törenlerini düzenlemiş Antalya’da adından sıkça bahsettirmiştir.  

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ilkelerden ödün vermeden,Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz. 

Yeşilçam Medya A.Ş bünyesinde 15 kişi çalışmakta olup Akdenizin incisi Antalya ve Türkiye çapında ödüller vermiş küçük esnafla büyük esnafı bir araya getirmiş küçük büyük ayırt etmeden esnafa iş insanlarına değer vermiştir. Esnafına ve İş İnsanlarına motive moral vermiştir. 

Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberin Adresi

Yeşilçam Medya A.Ş ve himayesinde bulunan 8 tane haber sitesi ve haftalık çıkan 07 haber magazin ve Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi yazı işleri müdürü görevini şeref Demirkan üstlenmektedir. 

 

Yazı işleri Müdürü DEMİRKAN Yaptığı açıklamada :

2015 yılında göreve başladığım Yeşilçam medya A.Ş bünyesinde bulunan 07 Haber Medya grubunda tüm gücümüzle Antalya için çalıştık halkımızı bilgilendirmek adına ödün vermeden Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberler yaptık. 
 

2015 – 2023 yılları arasında 20 farklı dalda Antalya En İyileri ve Antalya’ya değer katan İş İnsanları Ödül törenleri düzenleyip Akdeniz incisi Antalya’da en iyi şekilde hizmet veren, memleketin kalkınmasına katkıda bulunan, yarar sağlayan küçük esnaf, işletmelere ve iş insanlarına hakkettikleri ödülleri takdim ettik ve isimlerini daha çok kitleye ulaşmalarına yardımcı olmak adına gerek reklam gerekse haber desteği verdik, "esnafımıza ve işletmelerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK Yaptığı açıklamada :

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk Eylül ayında gerçekleşecek tören için "Antalya’da yaşıyoruz. Turizmin Antalya'da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz.  

Antalya yaşadığımız sürece esnafın iş insanının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. 

 Antalya ve Akdeniz gündemi bizden sorulur biz esnafla ve iş insanları ile iç içeyiz,

"İnşallah 19 Eylülde de Antalya Turizm Ödüllerini vereceğiz"dedi.  

 

 Bizi 07 haber magazin gazetesinden Ayrıca aşağıda yazılı haber sitlerimizden de takip edebilirsiniz. 

07haber.com.tr  

 07hakkinda.com  

 Akdenizguncel.com  

 Antalyaduyuru.com  

 ulusalnews.com   

Haber7antalya.com  

 bizimulke.com  

Sondakikaantalya.com  

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.