camiye giden vatandaşa sürücüsüz otomobil çarptı

Otomobil geri hareket ederek, camiye namaza giden yaşlı vatandaşa çarptı. 

06 Temmuz 2023
camiye giden vatandaşa sürücüsüz otomobil çarptı

Ordu'nun Korgan ilçesinde meydana gelen olayda namaz kılmak için camiye giden vatandaşa el freni çekilmemiş otomobil çarptı. Vatandaş hayatını kaybederken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

GERİ HAREKET EDEREK VATANDAŞA ÇARPTI

Olay, 4 Temmuz günü Korgan şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, el freni çekilmemiş olan otomobil geri hareket ederek, Korgan Belediyesi'nin önünden camiye namaza giden Mehmet Kesen isimli yaşlı vatandaşa çarptı. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar hemen 112'ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Mehmet Kesen'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Mehmet Kesen'in cenazesi dün (5 Temmuz) Korgan Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine, ailesi, yakınları ve Korgan ilçesi halkı yoğun bir katılım gösterdi.

 

 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.