İstanbul'da Doğalgaz Patlaması!

"Şahinbey Caddesi Denizciler Sokak'ta bulunan binanın giriş katında patlama oldu." 

05 Temmuz 2023
İstanbul'da Doğalgaz Patlaması!

Çekmeköy'de bir binanın giriş katında doğal gazdan kaynaklanan ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamaya ilişkin ekiplerin incelemeleri sürüyor.

Şahinbey Caddesi Denizciler Sokak'ta bulunan binanın giriş katında patlama oldu.

Patlama sonucu, burada yaşayan yabancı uyruklu M.G. yaralanırken, binada yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralı kadını ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yangın, itfaiye görevlilerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Patlamada giriş kattaki bazı duvarlar yıkıldı. Park halindeki kimi araçlar, etrafa savrulan beton parçaları ve pencerelerin demir korkuluklarının isabet etmesi sonucu hasar gördü.

Polis ekipleri, binanın etrafına güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Binanın bulunduğu sokak trafiğe kapatıldı. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Çekmeköy'deki bir binanın giriş katında doğal gaz patlaması meydana geldiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Olayda ikamette yaşayan bir kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, Kartal Eğitim Araştırma Yanık Merkezi'nde tedavi altına alınmıştır. Doğal gaz ekipleri gerekli tedbirleri almış olup, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır."

 

 

DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.