KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM MESAİSİ

Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda temel hizmetlerin aksamaması için bazı birimlerde dönüşümlü mesai sistemine geçerek bayram tatili boyunca hizmet verecek. 

27 Haziran 2023
KONYAALTI BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM MESAİSİ

 Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların mağdur olmaması ve temel hizmetlerin aksamaması için dönüşümlü mesai sistemine geçti. 

 İlçe sakinlerinin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için bayram mesaisi yapacak birimler şu şekilde; Halkla İlişkiler, Zabıta, Temizlik İşleri ve Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü. Temel hizmetlerde aksama yaşanmaması için her bayramda bu uygulamaya gittiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bayram boyunca hijyen, temizlik ve güvenlik için ekiplerinin sahada olacağını kaydetti. 

 Temizlik işlerinin aksamaması için 7/24 çalışmalar sürerken, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ise vatandaşların günlük sorunlarına çözüm bulmak adına dönüşümlü mesai yapmaya devam edecek. Aynı zamanda zabıta ekipleri de kurban kesim yerleri başta olmak üzere tüm gıda işletmelerine yönelik denetimler için sahada olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.