"Antalya'da Otoparkta Park Halindeki Otomobilin Üzerine Ağaç Devrildi"

ANKARA'dan ailesiyle birlikte Antalya'ya tatile gelen Ahmet Geyikçi'nin (42) Konyaaltı Sahili'ndeki otoparka park ettiği otomobilinin üzerine ağaç devrildi. 

24 Haziran 2023
"Antalya'da Otoparkta Park Halindeki Otomobilin Üzerine Ağaç Devrildi"

.Olay, saat 13.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi'nde, Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı'nda plajlara yakın noktada bulunan otoparkta meydana geldi. Kökünden çürüdüğü görülen keçiboynuzu ağacının bir bölümü, park halindeki 06 BGJ 845 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Görenler, durumu, Konyaaltı Sahili'nde görevli polislere ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisler, plaka sisteminden otomobilin Ahmet Geyikçi'ye ait olduğunu belirledi. Telefonla ulaşılan Ahmet Geyikçi ve 2 çocuğu, otomobilin park edildiği yere geldi. Geyikçi, otomobili kontrol ederken polis ekiplerinden de bilgi aldı. Bölgeye gelen itfaiye ekibi, motorlu testere ile ağacı parçalara ayırarak 30 dakikalık çalışmanın ardından otomobil çıkarıldı. Otomobilin yan aynası kırılırken, dallardan dolayı da tavan kısmında çökmelerin olduğu görüldü. Piyasa değeri yaklaşık 350-400 bin TL arasında olduğu değerlendirilen otomobil zarar gördü. Polis ekipleri de ağacın diğer otomobillerin üzerine devrilme olasılığı nedeniyle park halindeki araçların sahiplerine ulaşmaya çalıştı.

 

 

KAYNAK : DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.