KEPEZ MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

Kepez Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Başkan Vekili Süleyman Acar, başkanlığında gerçekleştirildi. 

01 Haziran 2023
KEPEZ MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

 Kepez Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısında 9 yazılı gündem maddesi görüşüldü. Kepez Belediyesi Meclis Başkan Vekili Süleyman Acar’ın başkanlığında belediye binasındaki meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mecliste grubu bulunan parti sözcülerinin konuşmasının ardından söz alan Kepez Belediyesi Meclis Başkan Vekili Süleyman Acar, “28. Dönem Milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanımızın seçiminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Özellikle Türk dünyasına, ümmetimize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir umut olduğunu bu milletimiz bir kez daha göstermiştir. “ dedi. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Türkiye Belediyeler Birliği 1. Başkan vekili olarak seçildiğini hatırlatan Başkan Vekili Süleyman Acar, “ Kendisini tebrik ediyorum. “ diye konuştu.

YAZILI 9 GÜNDEM MADDESİ

Meclis toplantısında bir önceki aya ait meclis kararlarının görüşülmesi ve oylanmasının ardından Afet İşleri Müdürlüğü kadrosunun ihdası ile personelin derece yükselmesinin yapılabilmesi için tanzim edilen (1) sayılı kadro ihdası cetveli ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu görüşüldü. Gündem maddesinin Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesinin ardından, meclis toplantısında Habibler ve Beşkonaklılar Mahallelerinde bulunan 2 adet taşınmazın değerlendirilmesi, Fevzi Çakmak ve Çamlıbel Mahallelerinde yapı kayıt belgesi bulunan 3 kişiye 7143 sayılı kanunun 16. Maddesi ile değişik 3194 sayılı kanun geçici 16. Maddesi hükmüne istinaden tapu verilmesi, Fatih Mahallesi’nde 8 kişiye arsa tahsisi yapılması, Aktoprak Mahallesi 381 ada 9 parselin yapı yaklaşma mesafelerinin yeniden düzenlenmesi gibi konular ele alındı.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.