Göksu’nun yolları sıcak asfalt konforuna kavuştu

Kepez Belediyesi, 2023 yatırım programında yer alan mahallelerin alt yapısı bozulan yollarını sıcak asfalt konforuna kavuşturuyor. Göksu Mahallesi’nde toplam 18 bin metre kare büyüklüğündeki yol, 3 bin 500 ton sıcak asfalt çalışmasıyla modern bir görünüme kavuşturuldu. 

03 Mayıs 2023
Göksu’nun yolları sıcak asfalt konforuna kavuştu

Kepez Belediyesi, alt yapı çalışmaları neticesinde asfaltı kullanılamaz hale gelen ve geçtiğimiz yıllarda ulaşıma kazandırdığı yolları sıcak asfalt hizmetiyle güvenli ve konforlu hale getiriyor.
İlçe sakinlerini sıcak asfalt konforuyla buluşturmak için yoğun bir mesaiyle çalışan Kepez Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2023 yatırım programında yer alan mahallelerdeki sıcak asfalt çalışmalarını da hızla tamamlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü,  geçtiğimiz günlerde Habibler Mahallesi’nde yaklaşık 22 bin metrekare alan büyüklüğündeki 11 sokakta, 4 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmişti.

SICAK ASFALTLA CADDE GÜZELLEŞTİ 
Göksu Mahallesi’nin geçtiğimiz hafta sıcak asfalt serimine hazır hale getirilen cadde ve sokakları da sıcak asfalt hizmetine kavuştu.
Asfalt çalışması, yağmur suyu kanalı çalışması nedeniyle asfaltı kullanılamaz hale gelen Farabi Caddesi ile geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açılan 6849 ve 6850 sokaklarında yapıldı.

GÖKSU’DA 3 BİN 500 TON ASFALT ÇALIŞMASI
Çevresinde site tarzı konutların olduğu 30 metre genişliğindeki Farabi Caddesi’nin, freze iş makinesiyle bozulan asfalt kaldırılarak, yerine sıcak asfalt döküldü.  Farabi Caddesi ile 6849 ve 6850 sokaklarında, toplam 18 bin m2 yola 3 bin 500 ton sıcak asfalt serildi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, önümüzdeki günlerde Göksu Mahallesi’ndeki İbni Sina Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışması yapılacağı bildirdi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.