Adil Yıldırım Kepez’de okurlarıyla bir araya geliyor

İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım, 5. Kepez Kitap Fuarı’nda ‘Doğru İnsanı Bulmak’ konulu söyleşi ve imza günüyle hayranlarıyla buluşacak. 

27 Nisan 2023
Adil Yıldırım Kepez’de okurlarıyla bir araya geliyor

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 5.Kepez Kitap Fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 3-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Onlarca yazarın katılacağı Kepez Kitap Fuarı’nda, İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım da, 13 Mayıs’ta saat 16.00’da ‘Doğru İnsanı Bulmak’ konulu söyleşi ve imza gününde hayranlarıyla buluşacak. Yazma serüvenine hikayeler yazarak başlayan Yıldırım’ın kimi eserleri, İtalya’da gazetelerin hafta sonu eklerinde ve internet bloglarında yayınlandı. Türkiye’deki, ilk romanı da ‘Gecede Saklı Yalnız Aşklar’ olan Yıldırım’ın, Flört Etme Sanatı, 50 Maddede İlişkiler, 40+İtiraf Hikayeleri, Farkındalık Okyanusu, Zamanın Sessiz Ruhu, Şeytan Tüyü gibi kaleme aldığı bir çok eseri bulunuyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.