Büyükşehir’den depremzede öğrencilere soru bankası desteği

LGS ve YKS sınavına girecek gençlere ücretsiz kitap 

27 Nisan 2023
Büyükşehir’den depremzede öğrencilere soru bankası desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinden kente gelen gençlerin eğitimine katkı sunmak ve sınava hazırlanmalarını sağlamak amacıyla eğitim desteğine devam ediyor. 8 ve 12. Sınıftaki LGS ve YKS’ ye hazırlanan depremzede gençler soru bankası kitaplarına ücretsiz erişebilecek.  

Deprem bölgesinden Antalya’ya gelen vatandaşlar için farklı alanlarda birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi eğitim konusunda da depremzede vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yaşadıkları şehirlerden ayrılmak zorunda kalan ve eğitimlerine Antalya’da devam edecek öğrencilere yönelik hazırlık kursları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi şimdi de depremzede öğrencilere soru bankası kitapları desteğinde bulunuyor. 


EĞİTİME TAM DESTEK 
Eğitimde fırsat eşitliği için öncelikli olarak depremzede öğrenciler başta olmak üzere 
8'inci sınıf öğrencilerine LGS, üniversite sınavına girecek öğrencilere ise TYT ve AYT kaynak soru bankası kitapları desteği verilecek. Soru bankaları matematikten İngilizceye, kimyadan Türkçe’ye temel branşlarda sayısal, eşit ağırlık, sözel ve LGS setlerinden oluşacak. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler, (0242) 238 52 71 ve (0242) 238 53 02 numaralı telefonunu arayarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.