Kepez Belediyesi’nin ‘Gezici Kadın Sağlığı Merkezi’ne ödül

Kepez Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasında ‘Gezici Kadın Sağlığı Merkezi’ projesiyle ödüle layık görüldü. 

26 Nisan 2023
Kepez Belediyesi’nin ‘Gezici Kadın Sağlığı Merkezi’ne ödül

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin(AKBB), bu yıl sekizincisini düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen yarışmada jüri değerlendirmesi sonucunda Kepez Belediyesi de ödüle layık görüldü. 

İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları Kategorisinde Kepez Belediyesi, Gezici Sağlık Merkezi ile birincilik ödülü almaya hak kazandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları Kategorisindeki ödülü Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin elinden aldı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.