5. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Kepez Belediyesi’nin 5. Kitap Fuarı 3-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını kitapseverlere açıyor. 

12 Nisan 2023
5. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

 Kitapseverlerin tüm yayınevlerini bir arada buldukları, indirimli kitap alabildikleri, sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı yakalayabildikleri, kentin en önemli kültürel etkinliklerinden 5. Kepez Kitap Fuarı başlıyor. Kepez Belediyesi tarafından düzenlen kitap fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 3-13 Mayıs tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açıyor.

 Kepez Kitap Fuarı, 10 gün boyunca birbirinden değerli yayınevlerini, yazarları ve okurları ağırlayacak. Antalyalılardan her yıl yoğun ilgi gören fuar, bu yılda yüzlerce etkinliğe ve imza günlerine ev sahipliği yapacak. Okuyucular çok sevdikleri yazarlarla tanışma imkanı bulacak. 7’den 77’ye kadar her yaşa hitap eden Kepez Kitap Fuarı, okuyucuları kitapların güzel iklimiyle buluşturacak. Panel, söyleşi, imza günleri ve etkinliklerle Antalyalıları dolu dolu bir 5. Kepez Kitap Fuarı bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.