DEMOKRASİ ATÖLYELERİ MURATPAŞA’DA

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) Türkiye’nin 16 ilinde yayılan, Denge ve Denetleme Ağı’nca yürütülen ‘Demokrasi Atölyeleri’ne ev sahipliği yapıyor. 10-11 Nisan tarihlerinde düzenlenecek atölye çalışmasına katılmak için ağın sosyal medya hesabından başvuru yapılabilecek. 

04 Nisan 2023
DEMOKRASİ ATÖLYELERİ MURATPAŞA’DA

Denge ve Denetleme Ağı, toplumun çeşitli kesimlerinden, farklı siyasi görüşlerden 300’e yakın sivil toplum kuruluşu, on binlerce destekçi, takipçinin, katılımcıyla çoğulcu demokrasinin güçlenmesi için çalışmalarını yürüten bir ağ olarak 2011’de kuruldu. Demokrasilerin vazgeçilmezi olan denge denetleme sisteminin güçlendirilmesine katkı sunmak için çabalayan ağ, yaklaşan seçimler öncesi 16 ilde Demokrasi Atölyeleri programını başlattı.

Eskişehir, İstanbul, Ankara, Van, İzmir gibi illerde düzenlenen Demokrasi Atölyeleri çalışmasının Antalya ayağına ise Muratpaşa Belediyesi ASSİM ev sahipliği yapacak. 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek atölye çalışmasında katılımcılar Türkiye’ye dair ortak taleplerini konuşacak ve ‘bir arada’ çözüm önerilerini dile getirecekler. Bunun için katılımcılar, atölye çalışmasında hayali siyasi partiler kuracak, seçim bildirgeleri hazırlayacak ve nasıl bir Türkiye’de yaşamak istediklerini tartışıp ortak paydayı arayacak.

Demokrasi Atölyeleri’ne katılmak isteyenler, Denge ve Denetleme Ağı’nın sosyal medya hesaplarında yer alan başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. İki gün aynı içerikle düzenlenecek atölye çalışması saat 14.00’te başlayacak ve 3 saat sürecek.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.