AKSU MEHMET EMİN GÜLMEZ İLKOKULU MÜDÜRÜ NAGİHAN BOYDAK’A ÖDÜL

Aksu Yeşilkaraman Mehmet Emin Gülmez İlkokulu Müdürü Nagihan Boydak’a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk tarafından ödül takdim edildi. 

29 Mart 2023
AKSU MEHMET EMİN GÜLMEZ İLKOKULU MÜDÜRÜ NAGİHAN BOYDAK’A ÖDÜL

 Nagihan Boydak’ın müdürlüğünü yaptığı Antalya Aksu Yeşilkaraman Emin Gülmez İlkokulu Aksu İlçesinin birleştirilmiş sınıflı eğitim veren ve  Köy Yaşam Merkezi olan tek köy okuludur. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası okulda bulunan dikiş makinalarıyla depremzedeleri sıcak tutacak pijamaları dikmeleriyle gündeme gelen okul, köy halkına duyuru yaparak göreve çağırdı. Yaşlısı genciyle tüm köy kadınları hemen işe koyuldu. Bunun yanı sıra hazırlanan yardım kolileri, belediyeye teslim edildi.


 
 Bu süreçte gösterdiği özveri ve eğitim ve öğretime sağladığı katkılardan ve görevindeki başarısından dolayı ödüle layık görülen Nagihan Boydak’a ödülünü Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ve Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen takdim etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.