ANTALYA BİLİM MERKEZİ ATÖLYELERİNDEN 18 MART’A ÖZEL ÇALIŞMA

Antalya Bilim Merkezi’nin tüm atölyeleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ne özel temada öğrencilerle buluşacak 

16 Mart 2023
ANTALYA BİLİM MERKEZİ ATÖLYELERİNDEN 18 MART’A ÖZEL ÇALIŞMA

Dokuma Park bünyesindeki Antalya Bilim Merkezi’nin tüm atölyeleri, cumartesi günü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ne özel temada öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor. Merkezin 4-6 yaş arasını kapsayan anaokulu seviyesi ile 7-14 yaş arası öğrencilere bilimin ışığını gösteren 7 farklı atölyede, saat 11.00 ile 16.00 arasında tematik kamp oluşturdu. Merkezin yanındaki Antalya Şehitler Müzesi ziyareti ve ardından günün önemini anlatan sunum ile başlayacak olan etkinlik, sosyal bilgiler dersiyle entegre edilip, farklı temadaki atölye çalışmalarıyla devam edecek.

ROBOT NAO İLE TANIŞACAKLAR

 

Ahşap ve Tasarım atölyesinde Çanakkale Savaşı’nda kullanılmış topların minyatürlerini yapacak olan katılımcılar, Robotik Kodlama atölyesinde NAO adlı robot ile tanışacak. Çocukların verdiği komutları algılayıp cevap veren robot, elinde Türk bayrağı ile Çanakkale Türküsünü söyleyecek. Antalya Bilim Merkezi’nin diğer atölyelerinde de Şehitlik Anıtı çalışması planlandı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.