ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Kepez’in Göçerler Mahallesi’nde 285 bin metre kare kapalı alana sahip 1.100 yataklı şehrin en büyük sağlık yatırımı Antalya Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. 

13 Mart 2023
ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

 Antalya’nın sağlık üssü Kepez’e kazandırılan 1.100 yataklı Şehir Hastanesi tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Başıbüyük, açılış için gün sayan Antalya Şehir Hastanesini ziyaret etti. Heyet, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan ve görüntüsüyle otel konforunu andıran hastanenin iç dizaynı tamamlanan odalarını inceledi.

 Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Başıbüyük, gerektiğinde yatak kapasitesi artırılabilecek, 40’ın üzerinde ameliyathane ve 250’nin üzerinde yoğun bakım bölümünün yer alacağı hastaneyle ilgili bilgi aktardı. Antalya Şehir Hastanesi’ndeki incelemelerin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılan ve açılış için gün sayan sağlık yatırımı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tütüncü; “285.000 m2 kapalı alana sahip 1.100 Yataklı Şehir Hastanemiz artık açılışa günler sayıyor. Antalya Şehir Hastanesi, Kepez'in Sağlık Kenti olma hedefine en büyük katkıyı sunacak. Bir hayalimiz daha gerçek oluyor. Antalya'ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.