YARDIM NOKTALARI YENİDEN DÜZENLENDİ

Muratpaşa Belediyesi, deprem felaketinin ardından oluşturduğu yardım toplama merkezleri ve ücretsiz mağazalarını yeniden düzenlendi. 27 Şubat Pazartesi’den itibaren Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndaki yardım toplama merkezi çalışmalarına devam edecek. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM) ise hem yardım toplama hem de ücretsiz mağaza olarak çalışacak. 

25 Şubat 2023
YARDIM NOKTALARI YENİDEN DÜZENLENDİ

 Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Soğuksu Yaşlı Evi, 99. Yıl Kuvayi Milliye Spor Salonu ve Muratpaşa Atatürk Kent Merkezi’nde yardım toplama merkezleri oluşturdu.

 Bu yardım merkezlerinde toplanan eşyalarla, deprem bölgesine 102 araçlık insani yardım ulaştırıldı, Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için ASSİM ve Güzeloba İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda ücretsiz mağazalar açıldı.

 Muratpaşa Belediyesi, son düzenlemeyle 3 yardım toplama merkezini teke düşürme kararı aldı. Soğuksu Yaşlı Evi, 99. Yıl Kuvayi Milliye Spor Salonu’ndaki merkezler pazartesiden itibaren kapanacak. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndaki merkez ise çalışmalarına devam edecek. Ayrıca Güzeloba İlköğretim Okulu Spor Salonu’ndaki ücretsiz mağaza da ASSİM’e taşınacak. ASSİM, hem yardım toplama hem de ücretsiz mağaza olarak çalışmaya devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.