GİYİM BANKASINA GELEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde kurduğu giyim bankasına ihtiyaçlarını karşılamak için gelen depremzedelere sıcak çorba ikramı yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinden Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde kurduğu ve 2 mağazadan oluşan Giyim Bankası aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.

SABAH VE AKŞAM SICAK ÇORBA İKRAMI
Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya gelen depremzedeleri kaldıkları yerlerden düzenlenen ring seferleri ile ulaşımını sağlayarak Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’ne getiriyor. Burada kıyafet ihtiyaçları karşılamak için kayıt yaptırmaya gelen depremzedelere, Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sıcak çorba sabah ve akşam yapılıyor.

Ayrıca depremzedeler için bekleme çadırı kurularak sıcak çay ikramı da yapılıyor. Monttan paltoya, iç çamaşırından eldivene, ayakkabıdan bebek kıyafetlerine kadar Depremzedelerin oluşturduğu ihtiyaç listeleri de görevli personel tarafından anında temin edilerek vatandaşlara teslim ediliyor.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı M…

Belçika’da 2 ton kokain sevkiyatıyla bağlantılı aranan şahıs İstanbul’d…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron’u Türkiye’deki COP31 Zirvesi’ne davet etti

Tuğyan Ülkem Gülter hakkında yeni soruşturma

SPK'dan Tera Yatırım için tasfiye kararı
