KEPEZ’DEN DEPREM BÖLGESİNE KADIN DESTEĞİ

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu(AKMEK) ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi, depremzedeler için el ele verdi. Bebek, çocuk ve yetişkin kıyafetlerinden, yorgan ve yatağa, yiyecek ve içecekten, temizlik ürünlerine kadar birçok yardım malzemesi depremzedelere gönderildi. 

13 Şubat 2023
KEPEZ’DEN DEPREM BÖLGESİNE KADIN DESTEĞİ

 Kepezli kadınlar depremzedeler için tek yürek oldu. Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu(AKMEK) ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi depremzedeler için seferber oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ilin vurduğu bölgedeki depremzedeler için el ele veren kadınlar, bir yandan kampanyalarla, diğer yandan da el emekleriyle destek oluyor. 

 AKMEK’in eğitici ve kursiyerleri deprem bölgesindeki bebek ve çocuklar için yatak, yorgan, yastık ve çarşaf üretimini aralıksız sürdürüyor. Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi’de, Kepez Belediyesi ve Kepez Vakfı işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyasına kadın gücüyle destek oluyor. Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu(AKMEK) ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi işbirliğiyle deprem bölgesine bebek, çocuk ve yetişkin kıyafetlerinden, yorgan ve yatağa, yiyecek ve içecekten, temizlik ürünlerine kadar birçok yardım malzemesi depremzedelere ulaştırılıyor.  

 Deprem bölgesine monttan pantolona, kazaktan hırkaya, yorgandan yastığa, çarşafa kadar hiç kullanılmamış malzemeler gönderiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.