Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi Hatay’da öğlen yemeği dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, Hatay Uğur Mumcu Meydanı’nda sabah sıcak çorba ikramının ardından depremzedelere öğle yemeği ikramında bulundu. 

08 Şubat 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi Hatay’da öğlen yemeği dağıttı

 Depremzedelerin yardımına koşan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ikramlarıyla vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay Uğur Mumcu Meydanı’nda kurulan 400 kişilik çadır kentin yanında depremzedelere, sıcak yemek desteği de sağlanıyor. Sabah vatandaşlara çorba ve çay dağıtımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, öğlen bulgur pilavı, nohuttan oluşan menü ile depremzedelerin yanında olmayı sürdürdü.

 Depremzedeler için tüm imkanlarını seferber eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, mobil aşevi ile öğlen ve akşam 5 bin kişilik üç çeşit yemek ile depremzedelerin yanında olmayı sürdürecek. Cam Piramit’te kurulan Afet Yardım Merkezi’nden tırlara yüklenen gıda yardımlarını da depremzedelere ulaştırıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.