“İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİ” SÜRÜYOR

Anttalks’un konuğu Ece Üner olacak 

26 Ocak 2023
“İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİ” SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği devam ediyor. Paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri, başta gençler olmak üzere herkesle paylaşmak için düzenlenen etkinliğin konuğu bu kez Gazeteci - Yazar ve Haber Spikeri Ece Üner olacak. 

 

“İlham Veren Başarı Hikayeleri” adıyla düzenlenen Anttalks etkinliği başarılı isimleri ve hikayelerini Antalyalılarla buluşturmayı sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek’in de konuşmacılar arasında yer aldığı ve spor dünyasının başarılı isimlerini bir araya getiren ilk etkinliğin ardından ikincisi gerçekleştiriliyor. 29 Ocak Pazar Günü düzenlenecek etkinliğe Gazeteci - Yazar ve Haber Spikeri Ece Üner konuşmacı olarak katılacak. 

DEMOKRASİ HAFTASI KAPSAMINDA

Araştırmacı gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun katlediliş günü olan 24 Ocak ile siyasetçi, hukukçu, yazar Muhammer Aksoy'un katlediliş günü 31 Ocak arasında ilan edilen Adalet ve Demokrasi Haftası’nın bu yılki teması “Yeniden Cumhuriyet” olarak belirlendi. Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı tarafından, 30. Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliğin konuğu olacak olan Ece Üner, 29 Ocak Pazar günü saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonu’nda Antalyalılar ile buluşacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.