“TÜRKÜ TÜRKÜ TÜRKİYEM” KONSERİ İLE MÜZİK ZİYAFETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, 'Türkü Türkü Türkiyem Konseri' ile Antalyalılarla buluşacak. 

20 Ocak 2023
“TÜRKÜ TÜRKÜ TÜRKİYEM” KONSERİ İLE MÜZİK ZİYAFETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcra Heyeti, 'Türkü Türkü Türkiyem Konseri' ile müzik ziyafeti sunacak. Şef Yiğit Aktı yönetimindeki icra heyeti konserde, Türkiye'nin farklı yörelerine ait türküleri seslendirecek. Türkü Türkü Türkiyem Solistler Geçidi, 26 Ocak Perşembe günü saat 20.00 AKM Aspendos Salonu’nda izleyicilerle buluşacak.

TÜRKÜ VE MÜZİK DOLU GECE

Her yöreden türkülerin seslendirileceği türkü ve müzik dolu gece, Rumeli, Ege, Teke Yöresi, Akdeniz, Karadeniz, Orta Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Azerbaycan, Kerkük ve Kıbrıs’tan türkülerle yankılanacak. Birçok usta sanatçının eseri ve yöre çeşitliliğiyle kültür mozaiği içeren gecede Halk Dansları Topluluğu da dansları ile geceye renk katacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.