BAŞKAN BÖCEK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

10 Ocak 2023
BAŞKAN BÖCEK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde (AGC) düzenlenen törene katıldı. AGC Başkanı İdris Taş ve cemiyet üyeleri ile bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Böcek yaptığı konuşmada, 17 Şubat’ta siyasette 29 yılına gireceğini belirterek, bu uzun ince yolu basın mensupları ile birlikte yürüdüğünü ifade ederek, yol arkadaşlıkları için teşekkür etti. 

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Gazetecilerin sorunları olduğunu belirten Başkan Böcek, “İnşallah bu sorunlar çözülecektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı kutlayacağımız bu yıl da daha mutlu daha huzurlu daha aydın, özgürce yaşayacağımız gazetecilerimizin hapse atılmadığı güzel günler yaşayacağız” dedi.

Antalya’da siyaset üstü bir anlayışla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sergilediklerini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, “Allah bu birlikteliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. 2023 yılının çocuk istismarlarının olmadığı, gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, bütün vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olacağı  bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.