UTEF GENEL BAŞKANI GÜLDANE KAYA KAÇAR'DAN YENİ YIL MESAJI

 

31 Aralık 2022
UTEF GENEL BAŞKANI GÜLDANE KAYA KAÇAR'DAN YENİ YIL MESAJI

YENİ YIL MUTLULUK GETİRSİN

2022’nin son gününe yine geldik. Yıl biterken acı ve tatlı anılarda akıp gidiyor. Bu yıl artı ve eksileriyle, mutluluk, hüzün, acı ve tatlı anlarıyla gerçekleştirdiğimiz ya da gerçekleştirmeye çalıştığımız hedeflerimizle geçti. 2022 yılını kapatıp 2023’e ‘‘merhaba’’ diyeceğiz. 2023 yılı bizlere neler getirecek onu bilmiyoruz. Keşke Nostradamus gibi geleceği görebilen bir kâhin olsaydık. Fakat öyle bir şansımız olmadığına göre yaşadıkça göreceğiz. İşte yeni başlangıçlar, yeni sürprizler, yeni beklentiler, yeni hayaller bu noktada yerini almaktadır. Hepimizin farklı hayalleri vardır. Yeni yıldan kimimiz bu yıl daha çok çalışacağım, para kazanacağım, kariyer yapacağım, evleneceğim, spora başlayacağım, rejime başlayacağım, daha iyi bir insan olacağım...
Tüm hayallerimiz gerçek olur mu? Bilemiyorum ama? Bunu bir vesile sayıp, hayata mola verip yeniden başlayabiliriz. 2023 yılı için kendi adıma 2022 yılının kapkara bir yıl olduğu, asla hatırlamak istemediğim ama ömrümce unutamayacağım, en değerlimi, eşim UTEF Kurucu başkanımız M.Mete Kaçar’ı ani bir şekilde kaybetmemiz üzerine adeta dünya durdu. Fakat dünya döndükçe içerisinde nefes almaya yaşamaya devam ediyor olmak ve bana, bizlere ihtiyacı olan özel bireylerin derdine derman olmak zorunda olmam dolayısıyla hayatın içerisinde aktif bir şekilde yaşamak zorunda olduğum için, ömrümce o büyük sevgi, saygı ve aşkın anılarıyla yaşayacağım. Ruhu şad mekânı cennet olsun diyerek 2023 yılından beklentilerim; Geleceğimiz gençlerimizin, emekçi vatandaşlarımızın yüzünün güldüğü, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, güçsüzün daha güçlü tarafından ezilmediği bir yıl olmasını dilerim. Hepimizin bildiği gibi ekonomik olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Koskoca yılı bütün zorluklarıyla, acı ve üzüntüleriyle göğüsleyen insanları da düşünmeliyiz. Pek çok kişi ev kiralarının yüzde 300’lere çıkmasıyla kirayı ödeyemediği için evlerinden, mahallelerinden ayrılıp gözyaşlarıyla köylerine geri dönmek zorunda kalıyor. Lakin biliyoruz ki her karanlığın bir aydınlığı vardır. Yeter ki umudumuzu yitirmeyelim. Allah her zorluğun arkasından bir kolaylık sağlar dileğiyle; Yeni yılın birlik beraberliğimizin güçlendiği, milletimizin bir arada kardeşçe yaşam arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, her türlü zorluk yokluk ve yoksulluktan uzak, bolluğu ve bereketi müjdeleyen bir yıl olmasını diliyorum. Yüreklerimizden sevgi, merhamet, hoşgörü asla eksik olmasın. Yeni yılda sevdiklerimizden ayrılmadığımız, sevdiklerimizle birlikte sağlıkla geçireceğimiz nice mutlu yarınlar ümit ederken, unutmayalım ki insana en büyük hediye vicdan, merhamettir. 
Yeni yıl mutluluklar getirsin...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.