2023 GERÇEK VATANSEVERLERİN YILI OLACAK

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

29 Aralık 2022
2023 GERÇEK VATANSEVERLERİN YILI OLACAK

Ekonomik kriz, doğal afetlerin gölgesinde, demokrasimizin her gün yeni bir darbe alarak bir yılı daha geride bıraktıklarını söyleyen CHP Antalya İl Başkanı Cengiz, “2023 yılının, umudun, birlikteliğin, barışın, kucaklaşmanın yılı olacak diyen Cengiz;  “İnanıyoruz ki 2023, insan onuruna yaraşır bir yaşamın yılı olacak. Demokrasi zaferinin yılı olacak. Liyakatin, şeffaflığın, kuvvetler ayrılığının, kirlilikten arınmış namuslu siyasetin yılı olacak. İnanıyoruz ki 2023, 'Yaşasın tam bağımsız Türkiye' diyen gerçek vatanseverlerin yılı olacak.” Dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz yeni yıl mesajında şunları söyledi;  AKP’nin 20 yıldır iktidar koltuğunda oturarak, güzel ülkemizi sürüklediği karanlığın en yoğun hissedildiği dönemde; Cumhuriyet Halk Partisi olarak, aydınlık yarınlara olan inancımızla en çetin mücadeleyi vermekteyiz!

20 yıldır iktidar koltuğunda oturan AKP'nin, güzel ülkemizi sürüklediği karanlığın en yoğun hissedildiği dönemde; ekonomimiz gibi demokrasimiz de her gün yeni bir darbe aldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, aydınlık yarınlara olan inancımızla en çetin mücadeleyi vermekteyiz! İnanıyoruz ki 2023, umudun, birlikteliğin, barışın, kucaklaşmanın yılı olacak. İnanıyoruz ki 2023, insan onuruna yaraşır bir yaşamın yılı olacak. Demokrasi zaferinin yılı olacak. Liyakatin, şeffaflığın, kuvvetler ayrılığının, kirlilikten arınmış namuslu siyasetin yılı olacak. İnanıyoruz ki 2023, 'Yaşasın tam bağımsız Türkiye' diyen gerçek vatanseverlerin yılı olacak.” Dedi.

Cengiz, “Unutulmasın ki gecenin en karanlık olduğu an, güneşin doğuşuna en yakın olan andır! 2023 yılının sağlık, mutluluk, huzur ve barışla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı getirmesini temenni ediyor, bu uğurda mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizin tekrardan altını çiziyoruz. Demokratik, özgür, aydınlık ve müreffeh yarınlara kavuşmak dileğiyle, mutlu yıllar!”  dileklerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.