64 YAŞINDAKİ HALİS AĞCA’YI DOLANDIRAN KARI KOCANIN FOYASINI ESRA EROL ORTAYA ÇIKARDI

Esra Erol’un programına katılan 64 yaşındaki Halis Ağca, sosyal medyadan tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği Y.T ve eşi E.T tarafından 450 BİN TL lira dolandırıldığını ifade ederek Esra Erol’dan yardım istedi. 

07 Aralık 2022
64 YAŞINDAKİ HALİS AĞCA’YI DOLANDIRAN KARI KOCANIN FOYASINI ESRA EROL ORTAYA ÇIKARDI

Mağduriyetini Esra Erol’a anlatan Halis amca  “4 kez telefonla konuşup sesini duydum. Tüm iletişimimiz yazışma üzerine dönüyordu. Bana hastaneden sadece kolunun göründüğü serumlu fotoğrafını gönderdi.” Dedi ve ona inandığını söyledi. Sahte fotoğraflar göndererek Halis Ağca’yı ikna etmeye çalışan Y.T’nin  foyasını Esra Erol ortaya çıkardı.

Esra Erol kısa süre içerisinde Y.T ve eşi E.T’ye ulaştı.

Canlı yayına katılan Y.T ve eşi E.T tüm iddiaları reddetti. E.T, cüzdanının ve telefonunun çalındığını ve Halis Ağca’yı kesinlikle tanımadıklarını ifade etti.

Gerçek kısa sürede ortaya çıktı ve Sivas Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığı, Esra Erol’un programını ihbar kabul etti. Y.T ve eşi E.T tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.