TVF YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, aralık ayında Antalya’da yapılacak FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası hazırlıkları için Antalya’da bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. 

09 Kasım 2022
TVF YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Ziyarette TVF Başkanı Üstündağ’a TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Karaçam Salkaya, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Gürkan ve TVF Antalya Voleybol İl Temsilcisi Kenan Gürkan eşlik etti.

 Başkan Uysal’ı ziyaret öncesi TVF heyeti Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı antrenmanını da ziyaret etti. Üstündağ, cumartesi deplasmanda oynayacağı Edremit Belediyesi Altınoluk maçı hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa’nın Sultanlarına başarılar diledi. Üstündağ, Başkan Uysal’a ise 14-18 Aralık tarihlerinde Antalya’nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya destekleri dolayasıyla teşekkür etti ve arkasında isminin yazılı olduğu forma takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.