KEPEZ’DEN HANKİDOYA DESTEK

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal’ı ziyaret eden Hankido Federasyonu Başkanı Osman Karamercimek, Antalya’da yapacakları organizasyon desteği için teşekkür etti. 

07 Kasım 2022
KEPEZ’DEN HANKİDOYA DESTEK

Hankido Federasyonu Başkanı Osman Karamercimek ve Akdeniz Bölge Temsilcisi Yavuz Akay, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal’ı ziyaret etti. Hankido Federasyonu Başkanı Karamercimek, önümüzdeki süreçte Antalya’da yapacakları organizasyonda kendilerine destek sağlayacak Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne teşekkürlerini iletti. Kore’nin dövüş sanatını Antalyalılarla tanıştırmak istediklerini belirten Karamercimek, kulüp yönetimine teşekkür plaketi sundu. Tesislerini her türlü spor faaliyetine açık tuttuklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı  Çatal ise, Kepezli gençlerin hankido sporunu da öğrenmesini istediklerini ve her türlü desteği kendilerine sunacaklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.