TOPLU ULAŞIM ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan’ın daveti üzerine, Meydan depolama alanındaki toplu ulaşım esnafıyla sabah çorbasında bir araya geldi. Oda Başkanı Arslan, depolama alanının çatısını yapılmasındaki desteği dolayısıyla teşekkür etti. 

06 Kasım 2022
TOPLU ULAŞIM ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

 Başkan Uysal, Meydan Depolama Merkezi durağının toplu ulaşım esnafıyla sabah çorbasında bir araya geldi.  Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan’ın daveti üzerine gerçekleşen buluşmada, Muratpaşa Belediyesi’nin coğrafi işaret tescil belgesi aldığı Antalya paça çorbası içildi.

 Başkan Uysal, durağın hemen yanında bulunan çorbacıda tezgahın başına geçti. Önce pekmezsiz hazırlanan Antalya’ya özgü koşma simidini tabağa doğradı, etleri ilave edip et suyu ve terbiyesini ilave ederek çorbayı hazırladı. Hep birlikte içilen çorbanın ardından Oda Başkan Arslan, Meydan depolama alanın çatısının geçmiş yıllarda büyük bir sorun olduğunu söyledi. Özellikle kış aylarında her yağmurdan sonra çatının aktığını anlatan Arslan, Muratpaşa Belediyesi’nin desteğiyle bu sorunun ortadan kalktığını söyledi, Başkan Uysal’a teşekkür etti.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.