BAŞKAN TÜTÜNCÜ, KEPEZ ESNAFINI GEZDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet etti, çay içti, istek ve taleplerini yerinde dinledi. 

12 Ekim 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, KEPEZ ESNAFINI GEZDİ

Antalya’yı karış karış gezen ve her gittiği ilçede önce esnafı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her fırsatta ilçesindeki esnafında kapısını çalıyor.  Başkan Tütüncü, Kepez’in Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti, istek ve taleplerini yerinde dinledi. Esnafın kapısını tek tek çalan Başkan Tütüncü, hayırlı işler dileklerinde bulundu, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet etti, çok sevdiği çocukları da oyuncaklarla sevindirdi. Yol üzerindeki, kahvehanelere de oturan Başkan Tütüncü, çay içip vatandaşlarla sohbet etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye esnaf ziyaretlerinde meclis üyeleri ve  AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti.

ESNAFIMIZ HERŞEYİMİZ

Esnaf ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, “Bugünde ilçemizin Mithatpaşa Cadde esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın bizim her şeyimiz olduğunu, her fırsatta dile getiriyorum. Sabah Bismillah diyerek, güne başladığımız zaman ilk önce mahalle esnafımızla güne başlıyoruz. Ülkemizde geçmişten bu yana kökleri dürüstlüğe, alın terine verilen öneme dayanan, kardeşlik duygularını yücelten esnaflarımız bizim için her zaman çok kıymetli oldu. Biz esnafımızın her zaman yanı başında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tütüncü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyetleri dile getiren esnaflar, kendilerini iş yerlerinde ziyaret ederek sorun ve taleplerinin birebir dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.