KEPEZ’İN ULUSLARARASI FOLKLOR FESTİVALİ’NE YOĞUN İLGİ

Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 6’ncısını düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali’ne Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. 

29 Ağustos 2022
KEPEZ’İN ULUSLARARASI FOLKLOR FESTİVALİ’NE YOĞUN İLGİ

Dünya’nın ve Türkiye’nin folklor renklerini buluşturan 6. Uluslararası Folklor Festivali, büyük bir heyecanla sürüyor. Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği folklor festivali kapsamında 10 yabancı, Anadolu’dan 7 ekip Kepez’in dört bir tarafında gösteriler sergiliyor. Farklı kültürlerin buluştuğu festivalin üçüncü gününde; Kepez Kent Meydanı ve Mehmet Akif Mahallesi’nde eş zamanlı gösteriler gerçekleştirildi.

Farklı kültür ve yörelere ait halk oyunlarının sergilendiği gösteriler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Rengarenk etnik kıyafetler ise izleyicilerden tam not aldı.   Kepez Belediyesi’nin 6. Uluslararası Folklor Festivali etkinlik programı kapsamında 29 Ağustos Pazartesi(Bugün) saat 19.00’da Mark Antalya önü-kapalı yol-Cumhuriyet meydanı güzergahından kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanı’nda gala gösterisi gerçekleştirilecek. Kültürleri buluşturan festival, 30 Ağustos Dokumapark ve Varsak Aktoprak Mahallesi’ndeki gösterilerin ardından sona erecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.