SEYHAN SOYLU’DAN HAPİS CEZASI YERİNE GEÇECEK TEKLİF “GÜLŞEN, İMAM HATİP’ DE HADEMELİK YAPSIN”

Verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı Şarkıcı Gülşen hakkında dün soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından verilen talimat üzerine evinden alınarak adliyeye getirilen Gülşen, savcılığa çıkarıldı. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Gülşen, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

26 Ağustos 2022
SEYHAN SOYLU’DAN HAPİS CEZASI YERİNE GEÇECEK TEKLİF “GÜLŞEN, İMAM HATİP’ DE HADEMELİK YAPSIN”

Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları, polis nezaretinde getirilen Gülşen'i alkışlarla karşılayarak moral vermeye çalıştı. Al Sana Haber Moderatörü Seyhan Soylu’ da o anları görüntülemek ve destek vermek üzere Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önündeydi.  

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın üstlendiği Al Sana Haber programında yayınlanan özel görüntüler üzerine konuşan Seyhan Soylu, bir dönem 3 gün zorlama hapsi nedeniyle kendisinin de yattığı cezaevi hakkında da yorum yaptı.

Seyhan Soylu “Gülşen ile ilgili son dakika haberini Türkiye’ ye ilk ben duyurdum. Orada basın mensupları vardı ancak onların kişisel programları olmadığından dolayı, gazetelerine ve dergilerine servis edene kadar ben servis ettim.

Gülşen’ i en ağır eleştirenlerden biri bendim kıyafetleriyle ilgili. Gülşen’ in tutuklanmasının sebebinin giydiği kostümler nedeniyle olduğu düşünülüyor. Hiç katılmıyorum. Türkiye’ de isteyen istediğini giyebiliyor.

Adalete hiç kimse talimat veremez. Maalesef söylemlerde böyle ama uygulamada farklı. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ ın ağzından çıkan cümleleri ilk defa kınıyorum.

Bir kadın olarak bir annenin yavrusundan ayrılmasını istemiyorum. Bu kadın katil değil. Uyuşturucu kaçakçısı değil, cani değil. Bir vakıf üyesi olup da bir çocuğa tecavüz eden biri değil. Parsel parsel malları götürmüş biri değil. Apoletli olup da devletine ihanet etmiş bir Fetö’ cü de değil. Sürç-ü lisan eylemiş. Bakın Gülşen’ in yapmış olduğu ayıp. Ve ben eleştiren biri olarak cezaevi önüne ona destek vermeye gittim.

Yavrusu var diye tutuklama kararının olmaması gerektiği kanaatindeyim bireysel olarak. Aile olarak eleştiririm. Kocasının bu kadar rahat olmasını, Türk örf ve adetlerindeki beklentinin çok dışında hareket etmesini eleştiririm. Söylediklerini esefle kınıyorum ve ayrıca özür dilemesinin yeterli olmadığını ve hatta savcılığa itirazı kabul edilsin.  Gülşen’ in bir imam hatip okulunda 1 ay kamu cezası alarak hademelik yapması yönünde karar verilsin. O zaman o Savcı ve Hakimin alnından öperim. Ama aynı Hakim ve Savcılar, Atatürk’ e ve arkadaşlarına veled-i Zina diyen soytarıların da tutuklanması gerektiğini, Namaz kılmayanları öldürün diyenleri de, oruç tutmayanları dövmek lazım diyenleri de tutuklaması gerekir.

Ben cezaevi önünde sotaya yattım. Çünkü biliyorum orayı, daha önce Yeşim Salkım’dan dolayı 3 gün zorlama hapsine girmiştim. Ama Gülşen’ in ne kadar yatacağı belli değil. Şu an Gülşen ile ilgili bir üst mahkemeye itiraz yapılacak. Rica ediyorum adalet hepimize lazım.

Bakın Gülşen’ i savundum ama tutuklanmaması için savundum. Söylediği şeylerin karşılığı yok çok çirkin sözler. Ama kamuoyu nezdinde her iki tarafı da rahatlatmak için Gülşen’ e kamusal bir görev vererek 1 ay boyunca bir İmam Hatip okulunda görev cezası verilirse Hademelik yapsın. Bununla ilgili Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ devreye girmeli ama rica ediyorum benim okuduğum Kocamustafa Paşa İlkokulunda verelim. Orası da bir İmam Hatip okulu oldu.

HABERİN VİDEO LİNKİ

http://https://youtu.be/OEd0HRBCmqg

 

 

 

http://www.selcukhukuk.com/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.