YABANCI DİLLER AKADEMİSİ’NİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Kepez Belediyesi’nin İngilizce eğitimini akademik hale getirdiği Yabancı Diller Akademisi’nin kayıtları başladı. 

08 Ağustos 2022
YABANCI DİLLER AKADEMİSİ’NİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

 Kepez Belediyesi, turizmin başkenti Antalya’da Kepezli gençlerin istihdamını kolaylaştırmak amacıyla yabancı dil öğrenimini akademik hale getirdi.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 3. Dönem seçim vaatleri arasında yer alan Yabancı Diller Akademisi, ‘Dil öğrenmek istiyorum’ diyenlere kapılarını yeni dönemde de aralıyor. Akademik eğitim portalı ile kursiyerlerine kısa sürede  pratik ve akıcı İngilizce öğreten Yabancı Diller Akademisi’nin eğitimleri için kayıt başvuruları başladı.

“Bende 72 saatte İngilizce öğrenmek istiyorum” diyenler için son başvuru tarihi ise 15 Ağustos 2022 olarak belirlendi. İngilizce eğitimlerine katılmak isteyen kursiyerler 0 242 325 60 60 nolu telefon hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Pratik ve akıcı İngilizce öğrenmek isteyen 18 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği akademik eğitimin başlangıç tarihi hakkında da kursiyerler birebir bilgilendirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.