KEPEZ’İN 6 KÖY PAZARINA TOPLU AÇILIŞ

Kepez Belediyesi’nin Başköy, Odabaşı, Kirişçiler, Çamlıca, Kızıllı ve Gaziler Mahallelerine kazandırdığı 6 kapalı köy pazarı 17 Haziran Cuma günü saat 11.00’da törenle hizmete açılıyor. 

16 Haziran 2022
KEPEZ’İN 6 KÖY PAZARINA TOPLU AÇILIŞ

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, 3. dönemi için vaat ettiği 123 proje arasında yer alan ve yapımı tamamlanan 6 kapalı semt pazarı tamamlandı. Kepez Belediyesi, Başköy, Odabaşı, Kirişçiler, Çamlıca, Kızıllı ve Gaziler Mahallelerindeki köy pazarları için toplu açılış töreni düzenleyecek. Odabaşı Mahallesinde 17 Haziran Cuma günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek tören ile 6 köy pazarı hizmete açılacak.

  Kepez Belediyesi, bölgeye ekonomik ve sosyal bir hareketlilik getirebilmek ve ilçedeki çiftçilerin ürünlerini, aracı olmadan tüketicilerle buluşturabilmek amacıyla 6 mahallede kapalı semt pazarının yapımına başlamıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, köylerde üretilen ürünlerin şehirde yaşayan vatandaşlara ulaştırılabilmesini sağlayacak semt pazarlarının çok amaçlı kullanıma da uygun bir şekilde inşa edildiğini bildirdi. Başkan Tütüncü, pazar alanlarının düğünlere, mevlitlere, sosyal etkinliklere, asker eğlenceleri gibi programlara da ev sahipliği yapabileceğini söyledi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.