ANTALYA’NIN TALEPLERİ BAKAN ERSOY’DA

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile AK Parti Antalya heyetiyle beraber yapılan görüşmenin detaylarını aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Vakıf arazileriyle ilgili vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye dönük çalışmaların üzerinde durduk. Sayın bakanımıza Gülveren Mahallesi’nde 8 bin metre kare alana inşa edilecek Antalya’nın en büyük kütüphanesinin detaylarını aktardık” dedi. 

02 Haziran 2022
ANTALYA’NIN TALEPLERİ BAKAN ERSOY’DA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yoğun Ankara mesaisi AK Parti Antalya heyeti ile beraber Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile gerçekleşen toplantı ile devam etti. Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik,  İbrahim Aydın, Tuba Vural Çolak, ilçe belediye başkanları, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’dan oluşan Antalya heyeti katıldı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, Antalya’nın taleplerinin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a aktarıldığını söyledi.

VAKIF ARAZİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Başkan Tütüncü; “Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığımız görüşmelerde vakıf arazileriyle ilgili vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye dönük çalışmaların üzerinde durduk. Aslında kültür bakanımız ile yaptığımız görüşmenin ana hedefinde bu konu vardı. Bunun yanında bölgemize yeni kütüphaneler kazandırma sürecimizi de sayın bakanımıza anlatmış olduk. Gülveren Mahallesi’nde 8 bin metre kare alana inşa edileceğimiz, yapımına başlanan ve Antalya’nın en büyük kütüphanesi Gülveren Kütüphanesinin hem katkılarını anlattık, hem de projenin Antalya için ne anlama geldiğini en güzel şekilde ifade etme imkânımız oldu.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.