SELAMİ ŞAHİN ONAYINDA HAYRİ AKÇA – SENİ SEVİYORUM

 

18 Mayıs 2022
SELAMİ ŞAHİN ONAYINDA   HAYRİ AKÇA – SENİ SEVİYORUM

 90'lı yıllarda ilkokul son sınıfta Antalya'lı bir öğrencinin müzik dersinden zayıf not almasıyla başlayan müzikal yolculuğu,

 Disiplinli bir Subay olan babasının okul karnesine bakarak "bir şarkı da mı söyleyemedin yazıklar olsun" sözüne çok içerlemesi üzerine başladı.

 Öğretmenlerinin ve okul aile birliğinin tavsiyesi ve desteği ile Mûsikî Cemiyeti ve Konservatuvar eğitimleri ile müzikal hayatına yön verdi. Eğitmenlik ve Konservatuarda İcra heyeti Solistliği de yapan Akça, birçok konser ve programlarda sahne aldı.

 Birçok kez Trt radyo ve Tv programlarında da yer alan sanatçı ilk albüm çalışmasını , bestelerine ve icralarına gönülden sevgi duyduğu değerli Sanatçı&Besteci Selami Şahin'in "Seni Seviyorum" isimli eseri ile müzik severlerin beğenisine sunmuştur . Şarkının aranjörlüğüne Fırat Özbaylar, klip yönetmenliğine Ali Eşitmez  eşlik etmiştir.

 Şu sıralar değerli Sanatçı&Besteci  Sezen Aksu'nun "Tükeneceğiz" ve sözü-müziği kendisine ait "Herşeyimsin Sen " isimli şarkıların stüdyo çalışması devam etmektedir.  Antalya'lı sanatçı Akça yeni şarkılarıyla kulaklarda hoş bir seda bırakmaya devam edecek...

Klip Linki :  

https://www.youtube.com/watch?v=E3b6kNihCqk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.