BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarıyla, işyerlerini ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bozmadı. Başkan Şükrü Sözen, tüm birimleri ziyaret ederek çalışanların hem Ramazan Bayramlarını hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı. 

30 Nisan 2022
BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN  ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

ATA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkanlığı yapmış olan babası İbrahim Sırri Sözen ve dedesi Şükrü Sözen’in, belediye çalışanlarını işyerlerinde ziyaret ederek bayramlaşmaları geleneğini 13 yıldır aksatmadan sürdürüyor. Bu geleneğe özellikle uymaya özen gösteren Başkan Sözen, belediye çalışanlarını tek tek ziyaret ederek hem Ramazan Bayramlarını hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan Bayramı öncesinde sabahın erken saatlerinde ilk olarak Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nde çalışan çalışanlarıyla bayramlaştı.

 

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Sözen Cenaze İşleri Şantiyesi, Temizlik İşleri Şantiyesi, Side Ek Hizmet Binası ve  Manavgat merkez hizmet binalarını ziyaret etti. Gün boyunca süren bayramlaşmalarda bütün çalışanları Başkan Sözen’i kapıda karşıladı. Çalışanlar ince düşüncesi nedeniyle Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Ziyaretlerde tatlı ve çikolata ikramlarında bulunuldu. Sözen, her gittiği birimde çalışanlara “İyi bayramlar diliyorum. Öncelikle Manavgat’ımıza yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Manavgat’ımıza katkınız büyük. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum. Aynı zamanda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü de kutluyorum” dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.