KONYAALTI’NDA RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda Nihat Akçer konseri ile başladı. 

09 Nisan 2022
KONYAALTI’NDA RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan Şenlikleri kapsamında 23 Nisan Parkı’nda konser düzenledi. Park içerisindeki amfi tiyatroda gerçekleşen konserde, sanatçı Nihat Akçer sahne aldı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Akçer’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla şenliğin keyfini doyasıya yaşadı. İlerleyen dakikalarda bazı vatandaşlar sahne önüne kadar gelerek halay çekerken, oturdukları yerden kendilerini şarkıların ritmine kaptıran aileler ve çocukları da dikkatlerden kaçmadı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Kültür Müdürü Vekili Nazlı Özdemir, Ramazan Ayı dolayısıyla vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmasının sonunda sanatçı Nihat Akçer’e çiçek takdim eden Özdemir, etkinliğe katılan vatandaşlara Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamlarını iletti.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Ramazan Şenlikleri, 15 Nisan Cuma günü yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda gerçekleşecek Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konseri ile devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.