HAYDİ ÇOCUKLAR ! ANTALYA BİLİM MERKEZİ ATÖLYELERİNE

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi, kentin çocuklarını 9 Nisan Cumartesi günü Matematik, Robotik ve Kodlama, Fen Bilimleri ve Astronomi Atölyesindeki çalışmalara bekliyor. 

08 Nisan 2022
HAYDİ ÇOCUKLAR ! ANTALYA BİLİM MERKEZİ ATÖLYELERİNE

 Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla resmi açılışı gerçekleştirilen Antalya Bilim Merkezi, çocuk ve gençleri bilimin ışığında buluşturuyor. Resmi açılışı gerçekleştirilmeden önce bilimsel çalışmalar ile Antalya’nın öğrencilerine kapılarını açan Antalya Bilim Merkezi, her hafta sonu düzenlediği atölye çalışmalarıyla da çocukları bilimin ışığında aydınlatıyor. Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi, kentin çocuklarını 9 Nisan Cumartesi günü Matematik, Robotik ve Kodlama, Fen Bilimleri ve Astronomi Atölyesindeki çalışmalara bekliyor. Matematik Atölyesi’nde; Turna Kuşlarıyla Origami Öğreniyorum(9-12 yaş), Kendi Tangramımı Yapıyorum (10-14 yaş), Robotik ve Kodlama Atölyesinde; Yapay Zekalı Flappy Bird Oyunu(7-10), LDR ile Led Kontrolü(10-14 yaş), Fen Bilimleri Atölyesinde; Slime Yapımı(7-12 yaş) Maya Mantarı Oluşturuyorum(13-17 yaş), Astronomi Atölyesinde; Güneş Saati Yapımı (7-11 yaş), Hayalimdeki Galaksi (11-15), konulu çalışmalar gerçekleştirilecek. Kepez Belediyesi, bilimin eğlenceli yanı ile tanışmak, dokunarak ve uygulayarak öğrenmek ve öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı bulmak isteyen tüm çocukları Antalya Bilim Merkezi’ne bekliyor.  Bilim merkezindeki atölye çalışmalarına katılmak isteyenler www.antalyabilimmerkezi.com adresinden veya 0 242 3141010 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.