MERAKLI GÖZLER KALEİÇİ’NDE

Antalya’da çocuklar ve gençler, daracık sokakların, devasa kapıların, yüzyıllar öncesine uzanan tarihi eserlerin keşfetme ve merak duygularını harekete geçirdiği Kaleiçi’ni, Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Rehberler Odası’nın (ARO) öğrenciler için düzenlendiği turla gezecek. 

08 Nisan 2022
MERAKLI GÖZLER KALEİÇİ’NDE

 Muratpaşa Belediyesi, 11 Nisan Pazartesi başlayacak ara tatilde, çocuklar ve gençlerle birlikte Kaleiçi’ni keşfe çıkıyor. ‘Kültürel mirasımızı yeni nesile aktarıyoruz’ sloganıyla düzenlenecek etkinlikte ARO’dan rehberler Kaleiçi’ni yaşları 10 ile 17 arasında değişen öğrencilere anlatacak. Roma, Bizans, Selçuklu, Osmanlı dönemlerini ortak eseri Antalya’nın tarihi kent merkezine ilk yolculuk, Pazartesi saat 10.00’da başlayacak. İki saat sürecek turun ardından 14.00 – 16.00 saatleri arasında ikinci tur düzenlenecek. Velilerin de katılabileceği her tur en çok 30 kişi olabilecek. Katılmak isteyenlerin Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden kayıt yaptırmaları yeterli olacak.  Ücretsiz gerçekleştirilecek turlar, 15 Nisan’a kadar devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.