TÜTÜNCÜ, GÖNÜL KAPILARINI ÇALIYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, on bir ayın sultanı Ramazan ayında hemşehrilerinin gönül kapılarını çalıyor, iftar sofralarına konuk oluyor. 

06 Nisan 2022
TÜTÜNCÜ, GÖNÜL KAPILARINI ÇALIYOR

 On bir ayın sultanı Ramazan ayında, ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mübarek ayın güzelliğini hemşehrileriyle paylaşıyor. Göreve geldiği 2009 yılından buyana geleneksel hale getirdiği ramazan buluşmalarını bu yılda sürdüren Başkan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’nde oturan Fatma Çamlı’nın evine konuk oldu. Çamlı ailesinin iftar sofrasına oturdu, çayını içti. Çocukları çok seven Başkan Tütüncü, Irmak, İbrahim ve Enes kardeşlerle bol bol sohbet etti. Kaç yaşında olduklarını, okudukları okulu, derslerinin durumunu ve ileride ne olmak istediklerini sordu. Çocuklara her fırsatta kitap okumaları ve gelecek hedeflerine ulaşmak içinde çok çalışmaları gerektiği konusunda da öğütlerde bulundu. Tütüncü, aynı akşam Düdenbaşı Mahallesi’nde Fatih Çetin, Emek Mahallesi’nde de Zeliha Oğuz’un da evlerine konuk oldu. Ev ziyaretlerinde hoş sohbetler edildi, güzel anılar biriktirildi. Ramazan ayında ilçe sakinleriyle bir araya gelmeyi çok çok önemsediklerini belirten Başkan Tütüncü, “Ramazan güzellikleri paylaşmak, hayatı paylaşmak, sofraları paylaşmak, hatıraları paylaşmak ve güzel hatıralar biriktirmektir.” dedi. 


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.