KEPEZ’DEN ANTALYA BİLİMFEST’TE SAĞLIK TARAMASI

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Sağlık Merkezi, Antalya BilimFest’te kanser taraması, göz taraması ve Kovid-19 aşılama uygulaması gerçekleştiriyor. 

01 Nisan 2022
KEPEZ’DEN ANTALYA BİLİMFEST’TE SAĞLIK TARAMASI

 Kepez Belediyesinin, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Mobil Sağlık Merkezi’nin bu seferki durağı Antalya BilimFest oldu. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Sağlık Merkezi, sınır tanımayan sağlık hizmetini BilimFest ziyaretçilerinin ayağına taşıdı. Bilimfest’te yerini alan Mobil Sağlık Merkezi’nde meme kanseri, bağırsak kanseri ve rahim kanseri taramaları yapılıyor. Kepez Sağlık Merkezi’nin yıllardır mahallelerde ve okullarda sürdürdüğü göz taramaları da yine BilimFest’te gerçekleştiriliyor. Tüm dünyanın büyük mücadele verdiği Kovid-19 aşılama hizmeti de yine Mobil Sağlık Merkezi ile vatandaşlara sunuluyor. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi standında da festival ziyaretçilerine, kanser taramaları, göz taramaları ve kovid-19 aşılama uygulamaları hakkında bilgilendirici broşürler dağıtılıyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.