27 YIL SONRA ANNESİNE İLK KEZ ESRA EROL’DA KAVUŞTU.

 

15 Mart 2022
27 YIL SONRA ANNESİNE İLK KEZ ESRA EROL’DA KAVUŞTU.

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan 27 yaşındaki Murat Kalkar, hiç görmediği annesi Asiye’yi bulmak istediğini söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi. 
Henüz 1 yaşındayken babasının vefat ettiğini, annesi Asiye’nin ise kendisini Hatay Çocuk Esirgeme kurumuna verdiğini dile getiren Murat Kalkar’ın yaşadıkları herkesi gözyaşlarına boğdu. 
2016 yılında gelen bir mektupla annesinden haber alan Murat, “Anneme kavuşamadım. Yardım edin. Onu bulmak istiyorum” dedi. 
“Esra Erol anne Asiye’yi buldu”
Kısa süre içerisinde anneyi bulan Erol, anne ve oğlunu canlı yayında kavuşturdu. Oğlunu karşısında gören anne Asiye Hanım heyecanına yenik düşerek fenalaştı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kendine gelen Asiye Hanım 27 yıl sonra ilk kez canlı yayında oğluyla kucaklaştı. Oğlu, gelini ve 5 aylık torunu ile ilk kez bir araya gelen Asiye Hanım’ın hikayesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.